11 apr. 2011

Veterinär besök, lägenhet och chefer.

Nu händer det saker och det är bara att hålla i sig.

Lägenhet är ordnad och det kommer bli jätte bra där, bara en snabb visit på IKEA sen är det som klart på den fronten. Idag ska jag träffa min chef, är verkligen glad över det här och ska bli skönt att få jobba och att ha ett schema att följa.

Lova gick det sådär för på utställningen, hon var blyg helt enkelt, trodde inte att hon kunde vara det men blev nog för mkt hundar, måste vi träna på. Hon skötte sig väldigt bra i ringen och stod som ett ljus. Fick bra kritik men i det stora hela så är hon ju för liten och blev även minus då hon var så pass blyg.

Var hos jourveterinären med Kaja igår, kom hem till Sönnersta runt kl19 och då haltade hon på hö. bak och senare under kvällen kunde hon inte stödja på det, kvällen slutade med veterinär och röntgenplåtar. Hon kom fram till att hennes högra knä är en aning slappt och som tyder på att hennes korsband inte är okej, men var så pass lite så peppar peppar, om vi har tur så slipper vi operation.

Nu måste jag gå ut med alla odjuren. sen möte och efter det iväg mot Husum och ta ut smärtstillande och antiinflammatoriskt åt fröken Kaja.

1 kommentar:

  1. Hoppas att allt går bra med Kaja, var ska du bo nånstans? Kanske vi ses oftare nu då ;)

    SvaraRadera