22 juni 2012

Glad midsommar.

När ska Sverige och säkerligen övriga världen inse att djur är precis vad de är, djur. De har sina grundbeteenden och så även deras jakt. Varför jag ens skriver det här är för att pensionären Bella kollar på nyhetsmorgon där de tar upp händelsen som kolmården och vargarna där, suck! Tycker man kan vända på tanken och fundera, att det inte hänt tidigare? Varg är ett rovdjur, du skulle antagligen inte gå in till lejonen heller så varför utmana och gå in till varg? Tror allt detta har med hur vi människor förmänskligar hundar och vart kommer urhunden ifrån, jo vargen, så varför ska inte vi dumma människor förmänskliga vargen då för?
På tal om annat rovdjur, hittade jag en väldigt intressant artikel om järv. http://blogg.vk.se/annelikraik/2012/04/18/den-blodiga-verkligheten-709693/

Blev en för tidig morgon idag då vi hade en hårlös katt som valde att gå bärsärkagång i sovrummet, men nog förstår jag att det är varmt och skönt att försöka ligga på en platt-tv.

Nej men glad midsommar på er, själv ska jag hem till centralorten och knyta blomsterkransar och äta en massa gott sen ska det avslutas  helt utsökt perfekt. Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar