10 okt. 2010

Varför ha en kamphund när man kan ha en campinghund!

Syster var här mellan torsdag-lördag, alltid lika mys!

Igår for vi (jag, Tommy och Ingela) till Sollefteå för att heja på Kinkis som skulle tävla i bänkpress DM, tycker att han var jätte duktig, men jag och Ingela stod mest med gapande munnar över alla extremt stora biffar som gick runt där med bänkpress-tröjor eller vad det hette. En kille/man/gubbe eller vad man ska kalla han försökte ta rekordet på över 300 kg. Vilket sport.

Svärföräldrarna bodde på campingen i Sollefteå då det var någon marknad där, tänkte först att det skulle vara det perfekta tillfället att träna hundarna att gå där många människor var men tiden fanns inte för det. Efter DM-tävlingen åkte vi allesammans och åt på Kina, var riktigt gott. Sen vidare till campingen där det skulle drickas öl och grogg, lustiga var att innan vi kom dit så hade en räv besökt husvagnen, Mats var inne och höll på med mobilen och helt plötsligt hade han en räv som satt i husvagnen. Både roligt och tråkigt, roligt att se en räv på så nära håll men tråkigt att någon människa gjort han så tam. Men den var fin och utan skabb.
Lova skulle vara en utmärkt husvagnshund.


Nu håller jag på att göra porter-gryta då mamma, pappa, bror, svärföräldrarna och Ingela ska komma och äta, tråkigt att inte vi inte hade mat så det räckte att bjuda Sofie och Freddan, men vi får bjuda dom en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar